Ніжний, повітряний і дуже ароматний: печем бісквітний рулет лише за 15 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке

бысквітний рулет за 15 хвилин
Бісквітний рулет можна спекти всього за 15 хвилин. Чи не вірите? Переконайтеся в цьому самі!

Для приготування пишного бісквіта зовсім не потрібно багато часу. Переконайтеся в цьому, приготувавши чудові рулети з яблуками та корицею. Вам знадобиться лише чверть години.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачні, пишні булочки.

Інгредієнти:

  • Борошно – 4 ст.л.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Ванільний цукор – 1-2 ч.л.
  • Яйця – 4 шт.
  • Рослинна олія – 4 ст.л.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Родзинки – 1 жменя
  • Лимонний сік – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Кориця – 2 щіпки

Приготування:

  1. Вимийте та обсушіть яблука та родзинки.
  2. Яйця розділіть на білки та жовтки. Жовтки розітріть, збивши в піну з цукром і сіллю.
  3. Додайте в яєчну масу олію без запаху й борошно з розпушувачем. Усе добре збийте.
  4. Білки збийте в пишну піну, поступово вводячи в тісто.
  5. Яблуко наріжте невеликими кубиками, збризкайте лимонним соком. Розкладіть шматочки яблука та родзинки на поверхню пекарського паперу на деку, посипте меленою корицею.
  6. Вилийте тісто на начинку рівним шаром. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 10 хвилин або до зарум’янювання.
  7. Гарячий готовий бісквіт з начинкою переверніть на рушник та відокреміть пекарський папір.
  8. Відразу ж скрутіть рулет начинкою всередину і зафіксуйте його рушником до охолодження.
  9. Охоловший бісквітний рулет за бажанням посипте цукровою пудрою і наріжте на порції.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?