Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниУ моду повертаються зачіски 2000-х: цей чубчик б'є всі рекорди за популярністю

У моду повертаються зачіски 2000-х: цей чубчик б’є всі рекорди за популярністю

Этот материал также доступен на русском языке
Мода – циклічна. Цю фразу ми звикли відносити до одягу. Адже через десяток-другий, а то й третій, повертаються окремі напрямки, силуети та акценти. Практично те саме відбувається з зачісками. Нині на пік популярності виходять зачіски 2000-х років.

Сучасні підходи стилістів знаходять натхнення у популярних формах минулих років.

Раніше ми розповідали, які стрижки старять.

Подовжений косий чубчик – в моді

Досить довгий, аби за потреби сховатися, і досить косий, аби зробити зачіску акцентною та асиметричною – такий чубчик був популярний у 2000-х роках. Він знову у моді – про це свідчать фото у соцмережах. І йдеться не тільки про зірок шоу-бізнесу, а й пересічних дівчат і жінок, які намагаються мати сучасний вигляд.

Юні і дорослі модниці обирають таку форму чубчика, адже вона універсальна. Підходить і до коротких, і довгих зачісок, а також до волосся середньої довжини. Такий чубчик може чудово виглядати на густому чи тонкому волоссі. Він однаково добре пасує худорлявим і круглим обличчям.

Косий подовжений чубчик вимагає асиметричного проділу. Тим самим він посуває з перший рядів модної сцени актуальні досі зачіски з проділом посередині.

Стилісти радять звернути увагу на правильне укладання такого чубчика. Сушити його слід з використанням круглої щітки, аби він лягав красиво. Такий спосіб укладання дозволяє надати необхідного об’єму, при якому зачіска виглядає особливо ефектно.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні