Чебуреки з лаваша виходять хрусткими та соковитими. Готуються вони дуже легко – на те вони й «ліниві». Тісто замішувати не потрібно: тонкий лаваш можна купити в магазині або на ринку. Фарш також можна використовувати магазинний.
Лаваш – 3 листи, фарш свинячо-яловичий – 500 г, цибуля ріпчаста – 2 шт., яйця – 1 шт., олія, петрушка, коріандр, сіль, перець чорний мелений – за смаком.
У фарш додати дрібно нарізану цибулю, посолити, додати спеції за смаком і ретельно перемішати.
В окремій мисці збити яйце, а лист лаваша розрізати на квадрати однакового розміру.
Квадрат скласти по діагоналі, на один його бік викласти тонким шаром фарш і рівномірно його розподілити.
Краї лаваша змастити збитим яйцем, з’єднати їх, трохи притискаючи виделкою.
Розігріти сковороду з олією і смажити чебуреки на невеликому вогні до готовності з обох боків.
Читайте також:
Чебуреки з кабачків із куркою – два в одному: цілком замінять і м’ясо, і гарнір до нього
Рідні будуть у захваті: ідеальні чебуреки за секретним рецептом – хрусткі та дуже соковиті.
Тактичні костюми є невіддільною частиною екіпірування як для військових, так і для співробітників спецпідрозділів, мисливців…
Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…
Цей вид депозиту працює як скарбничка: ваші гроші не тільки зберігаються, але й приносять дохід.…
Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…
20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?