П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниБлищатимуть, як нові: як відмити наліт на чашках – миючі засоби точно...

Блищатимуть, як нові: як відмити наліт на чашках – миючі засоби точно не знадобляться

Этот материал также доступен на русском языке
Наліт від чаю, кави та інших напоїв, який залишається на чашках після звичайного миття, може стати справжнім викликом для господинь. Чиста ззовні чашка набуває зовсім неестетичного вигляду зсередини. Позбутися нальоту, а також жовтизни допоможуть прості методи, які не примусять витрачати додаткові гроші.

Харчова сода та гірчичний порошок

Багато господинь знайомі з дією цих засобів, які завжди є на їхніх кухнях. Достатньо нанести їх (окремо чи разом) на вологу губку та протерти забруднення. Потім ретельно вимити чашки водою.

Раніше ми розповідали, як відмити кухню.

Зубний порошок або зубна паста

Із зубного порошку роблять пасту, розвівши його водою. Або можна використовувати сухий зубний порошок. У такому випадку його, як і соду, наносять на зволожену губку.

Можна також використовувати зубнуу пасту. Підійде навіть найдешевша. Нанесіть тонким шаром на брудні місця та залиште на 5 хвилин. Після цього почистіть чашку старою зубною щіткою. Потім ретельно помийте водою.

Читайте також: Багато хто навіть не здогадується: з якого посуду небезпечно пити чай і каву?

Оцет

Дуже ефективний і найпростіший метод. Наповніть чашку із нальотом теплою водою, додайте столову ложку оцту. Перемішайте та залиште на 5–10 хвилин. Після цього бруд легко змиється поролоновою губкою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні