Якщо вам не подобаються або набридли традиційні тефтелі, пропонуємо приготувати цей оригінальний варіант. Тефтелі виходять соковитими, легкими та дуже смачними. Записуйте рецепт.
Раніше ми розповідали, як законсервувати кабачки по-корейськи – рецепт просто пальчики оближеш.
Інгредієнти:
- 1 кабачок;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 300 г фаршу;
- 150-200 мл води;
- 2 ст. л. манки;
- сіль та спеції – за смаком;
- 3 ст. л. томатної пасти;
- олія.
Приготування:
- Очистіть цибулю та моркву, цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на тертці, обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору.
- Кабачок натріть на тертці. Відіжміть зайву рідину з кабачкової маси і змішайте його з фаршем і смаженими овочами, посоліть і поперчіть.
- Додайте манку та ретельно розмішати фарш, щоб усі інгредієнти потоваришували між собою.
- Сформуйте кульки та обсмажте на розігрітій з олією сковороді, але не до повної готовності, щоб кульки трохи зарум’янилися.
- Потому готові тефтелі залийте водою і томатною пастою і тушкуйте до готовності під кришкою.