Субота, 21 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВізьміть кабачок і трохи фаршу – ваші рідні будуть у захваті від...

Візьміть кабачок і трохи фаршу – ваші рідні будуть у захваті від цієї оригінальної страви

Этот материал также доступен на русском языке
Поки ще не закінчився сезон кабачків, пропонуємо вам приготувати цю оригінальну страву, точніше – смачний варіант популярної страви, яку у нас подають до гарнірів на обід чи вечерю.

Якщо вам не подобаються або набридли традиційні тефтелі, пропонуємо приготувати цей оригінальний варіант. Тефтелі виходять соковитими, легкими та дуже смачними. Записуйте рецепт.

Раніше ми розповідали, як законсервувати кабачки по-корейськи – рецепт просто пальчики оближеш.

Інгредієнти:

  • 1 кабачок;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 300 г фаршу;
  • 150-200 мл води;
  • 2 ст. л. манки;
  • сіль та спеції за смаком;

 

  • 3 ст. л. томатної пасти;
  • олія.

 

Приготування:

  1. Очистіть цибулю та моркву, цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на тертці, обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору.
  2. Кабачок натріть на тертці. Відіжміть зайву рідину з кабачкової маси і змішайте його з фаршем і смаженими овочами, посоліть і поперчіть.
  3. Додайте манку та ретельно розмішати фарш, щоб усі інгредієнти потоваришували між собою.
  4. Сформуйте кульки та обсмажте на розігрітій з олією сковороді, але не до повної готовності, щоб кульки трохи зарум’янилися.
  5. Потому готові тефтелі залийте водою і томатною пастою і тушкуйте до готовності під кришкою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні