Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОладки з кабачків та картоплі - максимум вітамінів і стільки ж задоволення

Оладки з кабачків та картоплі – максимум вітамінів і стільки ж задоволення

Этот материал также доступен на русском языке
Поки ще літо нас балує, можна і потрібно готувати якнайбільше страв із овочів.

Оладки з кабачків та картоплі

Оладки з кабачків та картоплі – ситний варіант сніданку або швидкого перекушування, який можна взяти з собою в дорогу. Для приготування використовуються лише найпростіші продукти.

Інгредієнти

Кабачки – 1 кг, картопля – 1 кг, борошно – 3 столові ложки з гіркою, цибуля – 1 шт., морква – 1 шт., яйця – 2 шт., часник, рослинна олія, сіль та перець – за смаком.

Як готувати

  • Цибулю подрібнити в блендері. Натерти картоплю, додати цибулю та сіль, добре перемішати. Відкинути масу на сито і залишити, щоб стік зайвий сік, потім віджати сік руками.

  • У кабачків обрізати кінці з обох боків і натерти на тертці. М’якуш посолити і залишити на 10 хвилин. Потім віджати сік, що виділиться.

  • У картоплю з цибулею додати натерті кабачок та моркву, яйця, мелений перець та подрібнений часник.

  • Злегка перемішати, всипати борошно, знову перемішати до однорідної маси. Розігріти сковороду з олією. Перед смаженням знову віджати кабачкове тісто, щоб вийшов сік.

  • На сковороду тісто накладати ложкою. Оладки спочатку смажити на мінімальному вогні – для прожарювання зсередини, потім збільшити вогонь – для скоринки.

Читайте  також:

Сезон липневих овочів: готуємо за 2 незвичайними рецептами кабачки

Чи вмієте ви готувати солодкі мариновані кабачки — це дуже просто, але дивно смачно

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні