Капуста білокачанна – 300 грамів, фарш (свинина або яловичина) – 300 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, яйце – 1 штука, панірувальні сухарі – 2-3 столові ложки, сіль, перець чорний мелений, рослинна олія — за смаком.
Подавати гарячими як самостійну страву або з гарніром за смаком.
Охайна кухня немислима без чистих рушників. Проте, якщо ви належите до господинь, які часто і…
Садівники знають, що яблука потрібно збирати дозрілими, інакше вони просто не зберігатимуться. Те саме стосується…
18 вересня в Україні стане на кілька градусів холодніше.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ми часто чуємо вираз "сім смертних гріхів", але дуже мало хто знає, які це гріхи…
Нирковий чай рекомендують зазвичай у таких випадках: для профілактики ниркового каміння, як підтримка здоров'я нирок…