Деякі господині називають цей рулет лінивою Шарлоткою. Обов’язково спробуйте приготувати та винести свій вердикт.
Раніше ми розповідали, як приготувати Шарлотку за класичним рецептом.
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 120 г цукру;
- 120 г борошна;
- щіпка солі;
- 4 яблука;
- 2 ст. ложки цукру;
- кориця — за бажанням.
Приготування:
- Очистіть яблука від шкірки і натріть на великій тертці.
- Збийте до густої піни білки з цукром та щіпкою солі. Окремо збийте жовтки та з’єднайте їх із білками.
- Частинами введіть борошно і акуратно розмішайте лопаткою, щоб не було грудочок.
- Змастіть лист маслом, викладіть яблука, змішані з цукром і корицею, а зверху вилийте тісто не дуже товстим шаром. Товщина має бути як на рулет, щоб ви могли його скрутити.
- Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
- Готовий рулет переверніть на інший пергамент і скрутіть. Це потрібно робити, поки гарячий рулет.
- Остудіть рулет швом униз. Готовий рулет можна посипати цукровою пудрою.
Читайте також: Неймовірно пишна Шарлотка: який секретний інгредієнт потрібно додати на дно форми для випічки