П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуватимете таку випічку, поки яблука не закінчаться: ніжний і повітряний рулет за...

Готуватимете таку випічку, поки яблука не закінчаться: ніжний і повітряний рулет за 20 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке
Шарлотка – це популярний пиріг із яблуками, але цей варіант випічки вам точно сподобається. Рулет виходить смачним, повітряним та оригінальним.

Деякі господині називають цей рулет лінивою Шарлоткою. Обов’язково спробуйте приготувати та винести свій вердикт.

Раніше ми розповідали, як приготувати Шарлотку за класичним рецептом.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 120 г цукру;
  • 120 г борошна;
  • щіпка солі;
  • 4 яблука;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • кориця — за бажанням.

 

Приготування:

  1. Очистіть яблука від шкірки і натріть на великій тертці.
  2. Збийте до густої піни білки з цукром та щіпкою солі. Окремо збийте жовтки та з’єднайте їх із білками.
  3. Частинами введіть борошно і акуратно розмішайте лопаткою, щоб не було грудочок.
  4. Змастіть лист маслом, викладіть яблука, змішані з цукром і корицею, а зверху вилийте тісто не дуже товстим шаром. Товщина має бути як на рулет, щоб ви могли його скрутити.
  5. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
  6. Готовий рулет переверніть на інший пергамент і скрутіть. Це потрібно робити, поки гарячий рулет.
  7. Остудіть рулет швом униз. Готовий рулет можна посипати цукровою пудрою.

Читайте також: Неймовірно пишна Шарлотка: який секретний інгредієнт потрібно додати на дно форми для випічки

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні