Кулінари рекомендують готувати спагеті цілими з ряду причин.
По-перше, готові розламані спагеті буде дуже важко їсти. Коли вони довгі, легко намотуються на вилку. Італійці допомагають собі ще й ложкою. Так соус не скапує і страва смакує більше. Розламані спагеті не намотаються і наколоти їх вкрай важко.
Раніше ми розповідали, як правильно варити макарони.
По-друге, при ламанні такі макаронні вироби втрачають свою структуру. Тому можуть переваритися і втратити потрібний смак.
По-третє, крохмаль із розламаних частинок виділяється інтенсивніше, що може спричинити злипання готової страви.
Крім того, за італійськими прикметами, розламані випадково спагеті можуть накликати неприємності в оселю. А якщо їх хтось ламає спеціально, то, ймовірно, не бажає нічого доброго тим, кого планує пригощати стравою.
Читайте також: Як приготувати ідеальні макарони?
Тактичні костюми є невіддільною частиною екіпірування як для військових, так і для співробітників спецпідрозділів, мисливців…
Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…
Цей вид депозиту працює як скарбничка: ваші гроші не тільки зберігаються, але й приносять дохід.…
Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…
20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?