Раніше ми давали смачнезний рецепт салату на зиму – кабачки по-корейськи.
Врожай кабачків цього літа видався дуже славний. Можна приготувати багато різних смачних страв із кабачків. Якщо не знаєте, чого ще смачненького приготувати з них, рекомендуємо звернути увагу на рецепт кабачків в горіховому соусі. Ця смачна закуска стане незамінною на вашому столі.
Інгредієнти:
-
- 1 великий або 2 маленькі кабачки;
- 100 г волоських горіхів;
- 2-3 зубчики часнику;
- великий пучок петрушки;
- 1 ст. л. лимонного соку;
- сіль та перець за смаком;
- олія для смаження.
Приготування:
- Кабачок нарізати великими шматочками. На сковороді добре розігріти олію та обсмажити кабачок до рум’яного кольору. Можна й не сильно смажити, а лише припустити, щоб був не сирий.
- Поки кабачок смажиться, готуємо заправку: волоські горіхи подрібнити, можна блендером, додати 2-3 зубчики вичавленого часнику, нарізати великий пучок петрушки, 1 ст. л. лимонного соку, сіль та перець за смаком.
- Все перемішати разом із готовими кабачками.
Виходить дуже смачно, корисно та дієтично, незважаючи на процес обсмажування. Салат можна з’їсти як самостійну страву, цілком собі гідну пісну вечерю. А можна подати зі шматочком м’яса.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Кабачковий пиріг з невидимого тіста: такої смакоти ви ще не куштували