Ця ягода містить антиоксидант лікопін, вітаміни С і А, які захищають клітини та підтримують імунну систему. Він покращує кровообіг і здоров’я серця.
Низька калорійність, високий вміст води та клітковина допомагають нормалізувати травлення. А ще з кавуна виходять дуже смачні страви.
Варення зберігає природний освіжаючий смак і аромат кавуна, воно виходить корисним, некалорійним та має приємний фруктовий смак.
Мʼякоть кавуна — 1 кілограм, цукор — 700 грамів, лимон — 1 штука, вода — 1 склянка, ванільний цукор — за бажанням (1 чайна ложка).
Перевірити готовність варення, капнувши трохи на блюдце і залишивши остигати. Якщо крапля не розтікається, варення готове.
Розлийте гаряче варення по стерилізованих банках, закрийте кришками і дайте охолонути.
Читайте також:
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…