Хмільний «Наполеон» вас точно не сп’янить, але саме додавання пива в тісто робить його ще слоїстим і ніжнішим. Такий торт розлітається на ура.
Раніше ми розповідали, як спекти “Наполеон” на сковороді.
Для коржів:
Для заварного крему:
Читайте також: Тепер «Наполеон» готуватимете тільки так: найшвидший рецепт із трьох інгредієнтів
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…