Цей рецепт дуже простий, але потрібно запастись терпінням, щоб м’ясо підготувати як слід.
Раніше ми розповідали, як приготувати незвичайні відбивні з курячих сердець.
Інгредієнти:
- 500 г свинини;
- 500 мл мінеральної води;
- сіль, перець, сушений часник – до смаку.
Для кляру:
- мука – 2-3 ст. ложки;
- 2 яйця;
- сіль та перець.
Приготування:
- М’ясо наріжте порційними шматочками, добре відбийте.
- В окремому посуді з’єднайте мінералку з сіллю, перцем та часником, перемішайте та відправте м’ясо в маринад на 2 години.
- Для кляру яйця збийте із сіллю та перцем, можна додати часник для смаку, якщо ви любите.
- Потому кожен шматочок м’яса запануйте в борошні, опустіть в яйце і відправте на розігріту з маслом сковороду для обсмажування з двох сторін до золотистої скоринки.
Читайте також: У такому клярі і відбивні, і риба будуть неймовірно смачними: весь секрет в одному інгредієнті