Найменше жиру містить куряча грудка. Саме її дієтологи вважають найкориснішою для споживання. Її часто вживають люди, які прагнуть знизити вагу. Середня порція вагою 85 г містить 28 г білка, який незамінний для відтворення клітин, утворення ферментів, вироблення антитіл та гормонів.
Раніше ми розповідали, яке м’ясо найкорисніше.
Найбільш шкідливою частиною курки є її шкіра. Без жодних вітамінів, але з високим рівнем жиру, куряча шкіра хоч і смачна, але геть не корисна. Крім того, на ній можуть бути залишки хлору, який часом застосовують для продовження терміну придатності продукції. Тож найбільш безпечний для здоров’я варіант – знімати шкіру з м’яса курки перед приготуванням.
Дієтологи також закликають обмежити споживання курячих крил. Більша частина крила складається зі шкіри, тому містить мінімум корисних речовин і багато жиру.
Читайте також: Як готувати м’ясо, щоб не отруїтися в спеку
Внутрішні органи магазинної курки також не бажані в щоденному раціоні. Печінка може накопичувати токсини, які потрапляють в організм курки зі спеціальними кормами для інтенсивного росту, а також з препарати від різноманітних хвороб.
Також шкідливою частиною вважається гузка – хвостова частина тулуба птаха. Вона може містити велику кількість патогенних бактерій.
Різдвяний піст потрібен нам для того, щоб приготувати свою душу до зустрічі великого свята –…
Про користь квашеної капусти знають усі. Квашену капусту можна використовувати як закуску або один із…
З багатьох корисних порад ви зможете підібрати те, що допоможе саме вам впоратися з болями…
Верес - найважливіший медонос північної та середньої смуги. Вересовий мед вважається добрим антисептиком. У народній…
Що ж, шановні читачі, продовжимо нашу розмову про 47-го президента США Дональда Трампа, від рішень…
Якщо після прогулянки в холодний вітряний день у вас на обличчі з'являється не просто рум'янець,…