Спробуйте приготувати кабачки у солодкому маринаді.
Солодкі мариновані кабачки
Візьміть:
4 великі кабачки, 500 г цукру, половину чайної ложки куркуми, 80 мл оцту і 500 мл води.
Приготування
- Кабачки очистіть, розріжте навпіл, видаліть насіння і наріжте брусочками або кубиками.
- У каструлю налийте воду, оцет, додайте куркуму та цукор. Перемішайте і доведіть до кипіння.
- У киплячий маринад опустіть нарізані кабачки. Доведіть до кипіння, потім зніміть з вогню.
- Розподіліть кабачки та маринад по заздалегідь простерилізованих банках і закрутіть.
- Переверніть банки догори дном і залиште остигати.
Зберігати мариновані кабачки з куркумою можна у прохолодному, темному місці до 1 року.
Читайте також: