П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧи вмієте ви готувати солодкі мариновані кабачки - це дуже просто, але...

Чи вмієте ви готувати солодкі мариновані кабачки – це дуже просто, але дивно смачно

Этот материал также доступен на русском языке
Що влітку не проготуєш, узимку полетить за хвилини і щоразу буде мало. Кабачок – дешевий універсальний овоч, який надає господаркам безмежні можливості для творчої фантазії.

Спробуйте приготувати кабачки у солодкому маринаді.

 Солодкі мариновані кабачки

Візьміть:

4 великі кабачки, 500 г цукру, половину чайної ложки куркуми, 80 мл оцту і 500 мл води.

Приготування

  • Кабачки очистіть, розріжте навпіл, видаліть насіння і наріжте брусочками або кубиками.
  • У каструлю налийте воду, оцет, додайте куркуму та цукор. Перемішайте і доведіть до кипіння.
  • У киплячий маринад опустіть нарізані кабачки. Доведіть до кипіння, потім зніміть з вогню.
  • Розподіліть кабачки та маринад по заздалегідь простерилізованих банках і закрутіть.
  • Переверніть банки догори дном і залиште остигати.

Зберігати мариновані кабачки з куркумою можна у прохолодному, темному місці до 1 року.

Читайте  також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні