Інгредієнти:
- пшеничне борошно – 180 г;
- курячі яйця – 2 шт;
- сіль – 1/3 ч. ложки;
- рослинна олія – 2 ст. ложки;
- какао-порошок – 1 ч. ложка;
- ванільний цукор – 1 ч. ложка;
- молоко – 250 мл.
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці без молока.
Приготування:
- В окремій мисці змішайте яйця, сіль та цукор, додайте молоко і все розмішайте віночком або міксером.
- Всипте борошно і розмішайте віночком до однорідності. Влийте олію.
- Буквально третину тіста відокремте в окремий посуд і додайте туди какао, розмішайте.
- На сковороду, добре розігріту, спочатку вилийте тісто без какао, а зверху на ньому за допомогою пляшки для соусів або кондитерським мішком зробіть візерунки з тіста з какао.
- Випікайте з двох боків.
Какао дає млинцям не лише гарний шоколадний колір, а й приємний смак.
Природно, такі млинці швидко розлетяться, особливо вони сподобаються дітям.