На 1 кг абрикосу візьміть 400 г цукру, 1 лимон, стручок ванілі, 100 мл води.
Вимийте абрикоси, видаліть кісточки і розріжте на половинки.
У каструлі змішайте цукор та воду, доведіть сироп до кипіння, постійно помішуючи.
Додайте абрикоси до сиропу, варіть на повільному вогні 20-25 хвилин, знімаючи піну.
Додайте в джем сік лимона, розрізаний навпіл стручок ванілі й перемішайте.
Джем проваріть ще 10-15 хвилин до потрібної густоти, потім розлийте по стерилізованих банках і закрутіть.
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…