Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦе не котлети, а справжня дивина: простий ситний рецепт на основі яєць...

Це не котлети, а справжня дивина: простий ситний рецепт на основі яєць на усю родину

Этот материал также доступен на русском языке
Виявляється, котлети можуть бути яєчними! Мало того, вони ще виходять і дуже смачними та надзвичайно ситними! Збережіть цей рецепт до наступного Великодня, коли буде багато варених яєць.

Які котлети ви ще не куштували? У нашій кулінарній книзі ви знайдете рецепти котлет на всі випадки життя та на будь-який смак.

Яєчні котлети

Інгредієнти:

Яйця – 9 шт., хліб – 100 г, молоко – 100 г, цибуля – 3 шт., часник – 2 зубчики, морква – 2 шт., панірувальні сухарі – 3 столові ложки, солодкий перець – 1 шт., олія для смаження, зелень, сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Як готувати:

  1. Вісім яєць відварити до готовності, хліб замочити у молоці. Далі пропустити через м’ясорубку – яйця, хліб, дві цибулини та часник.

  2. До фаршу додати сире яйце, панірувальні сухарі, спеції за смаком. Все ретельно перемішати і залишити на 20 хвилин.

  3. Приготувати овочі до котлет: на розігріту сковороду вилити олію, додати дрібно нарізану цибулю і помішуючи, обсмажити її до прозорості.

  4. Додати у сковорідку натерту на великій тертці моркву, нарізаний солодкий перець і нарізану зелень. Помішуючи, продовжувати смажити до готовності овочів.

  5. На іншій сковороді добре розігріти рослинну олію. Столовою ложкою взяти фарш і руками сформувати котлету. Викласти котлети на сковороду і обсмажити по боках до золотистого кольору.

  6. На тарілку викласти смажені овочі, зверху покласти котлети і подати так до столу.

Подивіться також:

Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні