П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакої соковитої та смачної риби ви точно не їли: незаслужено забутий рецепт...

Такої соковитої та смачної риби ви точно не їли: незаслужено забутий рецепт на всі випадки життя

Этот материал также доступен на русском языке
Риба має бути в раціоні і дорослих, і дітей. Але часто через те, що риба виходить сухою, її багато хто відмовляється готувати. Є рецепт, який допоможе вам навіть із самої сухої та дієтичної риби зробити справжній шедевр.

Цей рецепт не новий, про нього просто багато хто забув, а дарма, тому що приготована таким чином риба сподобається всім домашнім без сумніву.

Раніше ми розповідали, яка риба найкраща для пенсіонерів.

Інгредієнти:

  • 600 г хека (можна мінтай або тріску);
  • 1 велика цибулина;
  • 1 морква;
  • 100 мл води;
  • 1 ст. ложка томатної пасти;
  • 0,5 ч. ложки цукру;
  • Сіль, перець, паприка – до смаку;
  • 1 лавровий листочок;

 

  • 2 ст. ложки борошна для панірування;
  • Масло для смаження.

 

Приготування:

  1. Помити рибу та нарізати порційними шматочками, посолити та поперчити.
  2. В окремій тарілці змішати борошно та спеції, обваляти рибу та відправити на розігріту сковороду з олією. Обсмажити до золотистої скоринки, але не до повної готовності.
  3. Натерти моркву на велику тертку, нарізати цибулю дрібними кубиками.
  4. У цій же сковороді обсмажити цибулю та моркву, додати томатну пасту, воду, цукор та лавровий лист, перемішати та викласти обсмажену рибу.
  5. Накрити кришкою та тушкувати на повільному вогні 20-25 хвилин.

Найсмачніша риба готова! Вона чудово підійде до будь-якого гарніру.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні