Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниСтилісти назвали наймодніші зачіски літа: з ними ви виглядатимете просто приголомшливо

Стилісти назвали наймодніші зачіски літа: з ними ви виглядатимете просто приголомшливо

Этот материал также доступен на русском языке
Жінки з довгим та густим волоссям у спеку можуть мати відчуття, інби одягнули теплу шаль на шию та плечі. Коли стовпчики термометрів невпинно підіймаються догори, хочеться, аби на тілі було якомога менше одягу, а на голові – волосся. Але не варто піддаватися короткочасним емоціям і зістригати волосся.

Раніше ми розповідали, які зачіски не підходять для тонкого волосся.

Навіть довгі пасма можна оформити так, щоб почуватися комфортніше влітку. Пропонуємо кілька способів, як можна зібрати волосся, щоб воно не заважало, і в той же час ваш образ був досконалим.

Хвіст

Банальний хвіст, у який ви зберете волосся, дозволить шкірі потилиці та шиї дихати. А значить спека буде переноситися легше. Залежно від настрою, віку та типу обличчя обирайте висоту хвоста і насолоджуйтеся. Гладко причесаний чи недбало зібраний – він доповнить образи різних стилів. Чимало вечірніх зачісок перукарі формують також на основі хвоста.

Пучок

Зібране волосся, скручене у вузол і закріплене шпильками – відмінний варіант на літо. Способів оформлення пучка безліч. Вони залежать від довжини та форми стрижки на довгому волоссі. Часто власниці коротких зачісок шкодують, що не можуть зібрати волосся в пучок, адже це дуже зручно. Крім того, така зачіска допоможе приховати недосконалий вигляд пасм, адже в спеку вони особливо швидко стають брудними. Для особливих подій улітку стиліст може зробити вишукані варіанти пучка, щоб поєднати комфорт і гарний вигляд. Для повсякденного носіння підійде більш недбалий варіант зачіски.

Два пучки

Для тих, кому вже нецікаво робити один пучок, можна закрутити їх одразу два. Такий образ грайливий, він підійде для молодих жінок і спортивного стилю. Але якщо два пучки зав’язати дуже низько – це додасть елегантності.

Коси та колоски

Багато тонких косичок, які зібрані в пучок – знову на піку популярності. Водночас стильно і доречно виглядатимуть класичні коси чи колоски. Аби почуватися більш комфортно у спекотні дні, їх краще заколювати, збирати у хвости чи пучки.

Зачіски з обідками

Чубчик або пасма, що спадають на обличчя, можуть спричини дискомфорт у жарку погоду. Тому краще їх прибрати за допомогою обідка. Але уважно поставтеся до вибору цього аксесуару. Він має гармонійно поєднуватися із загальним образом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні