Є один простий спосіб уникнути проблем із прилипанням продуктів до сковороди. Перед смаженням потрібно дуже добре нагріти сковорідку. Наливати рослинну олію потрібно тільки на максимально гарячу сковорідку і ще трохи її прогріти. І тільки після цього можна класти продукти для смаження.
Найчастіше цієї простої хитрості буде цілком достатньо.
Раніше ми писали, в якому посуді не можна зберігати та готувати їжу.
Щоб до сковороди нічого не прилипало, можна використовувати звичайнісіньку сіль. Для цього потрібно:
Після цієї процедури їжа більше не буде липнути до сковороди досить довго. За необхідності всі маніпуляції доведеться повторити.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)
Держава допоможе українцям поставити сонячні панелі: що пропонує уряд (відео)
Спека продовжується. 2 липня очікуються дощі у західних областях, на решті території країни без опадів
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Перехід Православної церкви України (ПЦУ) на новоюліанський календар спричинив зміни до календаря. Тепер парафіяни ПЦУ…
Стретчинг - це вправи на розтяжку, які допомагають зберегти гнучкість і рухливість суглобів. Кожну вправу…
Іноді наші інструменти стають непридатними або потребують оновлення. Найнешкідливіше - це іржа, яка на якийсь…
З усіх боків звучать рекомендації щодо зниження ваги, передаються дієти, всі прагнуть схуднути. Наскільки обґрунтовано…