Понеділок, 1 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяІдеальна літня закуска – готуємо рулет із кабачків, який напевно сподобається всім

Ідеальна літня закуска – готуємо рулет із кабачків, який напевно сподобається всім

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо вам набридли смажені кабачки, з них можна приготувати смачний кабачковий рулет. У нього можна додавати найрізноманітніші начинки.

Можна замінити помідори та гриби або просто додати твердий сир і шинку чи червону рибу та крем-сир. А сметану можна замінити майонезом, якщо вам так смачніше. У начинку можна додати будь-які спеції, які ви любите – чилі, чебрець, паприку або італійські трави.

Кабачковий рулет – інгредієнти

Для коржа

  • кабачки великі – 2 шт,
  • яйця – 3 шт,
  • сметана – 2 ст.л,
  • борошно – 4 ст.л,
  • сода – ⅓ ч.л,
  • сіль – за смаком,
  • перець чорний мелений – за смаком.

Для начинки

  • сирок плавлений – 2 шт,
  • часник – 2 зубки,
  • сметана – 4 ст. л,
  • помідори – 2 шт,
  • печериці – 3-4 шт,
  • кріп – за смаком,
  • сіль – за смаком.

Раніше ми писали, як приготувати смачне сирне печиво з яблучною начинкою.

Кабачковий рулет – приготування

  1. Помийте й очистіть від шкірки кабачки, натріть їх на грубій тертці та приправте сіллю. Дайте кабачкам пустити сік протягом 10-15 хв.
  2. Збийте яйця зі сметаною за допомогою вінчика або міксера. Злийте зайву рідину з кабачків і додайте до сметанної маси. Додайте борошно та соду і ретельно все перемішайте.
  3. Застеліть деко пергаментом або силіконовим килимком і викладіть на нього тісто для рулету. Рівномірно розподіліть його тонким шаром.
  4. Випікайте кабачковий корж у розігрітій до 200°С духовці протягом 25-30 хвилин. Готовий корж перекладіть на тверду поверхню і дайте йому охолонути
  5. Натріть на тертці плавлені сирки, подрібніть часник, додайте нарізаний кріп, сіль і улюблені спеції та ретельно все перемішайте.
  6. Наріжте помідори тонкими слайсами, а печериці – дрібним кубиком. Обсмажте гриби на соняшниковій олії до золотистої скоринки.
  7. Розподіліть сирну начинку по остиглому коржу, викладіть томати, додайте гриби та скрутіть рулет. 
  8. Помістіть готовий рулет у холодильник на кілька годин.
  9. Наріжте рулет порційно та подавайте до столу.

Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Кабмін змінив правила виплат сім’ям військових: хто може отримати 15 мільйонів гривень (відео)

Держава допоможе українцям поставити сонячні панелі: що пропонує уряд (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні