Вівторок, 2 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДеруни, як у ресторані: найсмачніші, ніжні та повітряні – секрет у правильних...

Деруни, як у ресторані: найсмачніші, ніжні та повітряні – секрет у правильних інгредієнтах

Этот материал также доступен на русском языке
Є безліч рецептів дерунів, але не у всіх господинь виходить приготувати ті, найсмачніші, які стануть улюбленою стравою в сім'ї. Відомий ресторатор з Одеси Савва Лібкін поділився рецептом найсмачніших дерунів.

Деруни, як у ресторані, можна приготувати на власній кухні. Рецепт ресторатор Савва Лібкін розмістив на своїй сторінці Instagram.

Раніше ми розповідали, як правильно готувати деруни.

Традиційно деруни готують з картоплі, цибулі, борошна та яєць, але є рецепт, завдяки якому можна приготувати найніжніші та найповітряніші деруни.

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі;
  • 2 ст. ложки сметани;
  • 4 жовтки;
  • 200 г цибулі;
  • сіль – до смаку.

 

  • 1 ст. ложка крохмалю.

Приготування:

  1. Картоплю потрібно помити і очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці, це ж зробити і з цибулею.
  2. Потому руками потрібно віджати картоплю, щоб прибрати зайву вологу.
  3. Додати до картопляно-цибульної маси сметану, яйця, крохмаль, сіль. Добре перемішати.
  4. Розігріти сковороду з олією і смажити деруни з двох сторін до золотистої скоринки та повної готовності.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні