Четвер, 4 Липня, 2024
ГоловнаНовиниЦя стрижка просто б'є рекорди за популярністю у всьому світі і підходить...

Ця стрижка просто б’є рекорди за популярністю у всьому світі і підходить для жінок різного віку

Этот материал также доступен на русском языке
Через свою універсальність, легкість у догляді і багатоваріантність ця стрижка набуває значної популярності у всьому світі. Вона чудово пасує до різного типу волосся і форм обличчя На її основі можна зробити вечірній образ, також вона підходить до спортивного і повсякденного стилю.

Піксі-боб – стрижка, яка є продуманою комбінацією класичного боб-каре та ультрасучасної піксі. Виконуючи її, перукар ніби обрамляє обличчя, роблячи акцент на виграшному боці. За бажанням, можна зробити досить коротку форму або більш подовжений її варіант.

Раніше ми розповідали, які зачіски будуть модними цього літа.

Кому пасує стрижка піксі-боб

Зважаючи на коротку довжину потиличної зони, стрижка може виглядати досить зухвало. У той самий час подовжені пасма у зоні тімені дозволяють бути жіночною та елегантною. Тому ця стрижка пасує жінкам різного віку. Технологічно така форма дозволяє зміщувати об’єм у верхній частині голови у потрібному в кожному окремому випадку напрямку.

Центральним елементом стрижки є чубчик. Він може бути дуже різним: коротким або довгим, густим і прорідженим – все залежить від завдань, які ставить перед собою перукар.

Стрижка піксі боб – ідеальний варіант для тонкого волосся. За рахунок пасм різної довжини можна створити додатковий об’єм. На волоссі середньої густоти або густому така стрижка буде мати чудовий вигляд навіть без додаткових засобів стайлінгу.

Фарбування волосся у стрижці піксі-боб

Підкреслити багатошаровість форми піксі-боб можна різноманітними техніками фарбування волосся. Використання світлих відтінків у техніках мелірування, колорування, балаяж найкраще сформує цілісний образ.

Корекція стрижки

Як і всі короткі стрижки, піксі-боб вимагає досить частої корекції. Візити до перукаря варто запланувати не рідше, ніж один раз на місяць, якщо хочете, аби зачіска виглядала доглянутою та мала бажану форму. Для варіанту з поголеною потилицею або скронями підтримуюча стрижка необхідна кожні 3 тижні. Для подовженої форми піксі-боб можна відтермінувати похід у салон до 5-6 тижнів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні