Неділя, 16 Червня, 2024
ГоловнаНовиниСтилісти назвали трендові стрижки цього сезону: які зачіски будуть у моді влітку-2024

Стилісти назвали трендові стрижки цього сезону: які зачіски будуть у моді влітку-2024

Этот материал также доступен на русском языке
Зміна зачіски – найшвидший і найпростіший спосіб не тільки оновити свій образ, але й підняти власний настрій і привернути увагу оточуючих. Влітку, коли жінки найчастіше ходять без головних уборів, а, за потреби, одягають лише панаму, особливо хочеться надати волоссю модний вигляд. Стилісти назвали стрижки, які будуть у тренді влітку 2024 року. Обирайте ту, яка підійде саме вам.

Раніше ми розповідали про стрижки, які завжди в моді, незалежно від сезону.

Багатошарове каре

Навіть у власниць тонкого волосся ця стрижка створить об’єм та грайливий образ. Трохи підкручені або з природньою хвилею пасма будуть злегка рухатися при легкому подихові літнього вітерця. У той же час зачіска завжди матиме форму і робитиме загальний обріз акуратним і доглянутим. Ви можете зачесати волосся з рівним або асиметричний проділом, закласти пасма з одного боку за вухо. Варіантів оновити і зручно носити таку зачіску багато. Саме тому ця стрижка на піку моди в цьому сезоні.

Біксі

Поєднання форм боб і піксі робить цю стрижку більш цікавою та такою, що личить багатьом жінкам. Її омолоджуючий ефект давно помітили модниці. А цього літа біксі увійшла до ТОП-3 найактуальніших стрижок. Вона чудово підійде жінкам, які бажають зробити більш виразними вилиці і прибрати зайвий об’єм нижньої частини обличчя. Завдяки пасмам різної довжини можна обирати варіації укладки, аби кожного дня вносити зміни у свій образ.

Каскад

Класичний каскад знову у трендах. Як і попередні форми, він приваблює модниць своєю багатошаровістю, легкими вигинами, які не примушують кожного ранку вирівнювати або ретельно накручувати пасма. Максимально природній вигляд і водночас стильний образ – це переваги каскаду. Можливість робити пасма різної довжини дозволяє застосовувати цю стрижку на волоссі різного типу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні