Вівторок, 2 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 20 по 26 травня

Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня

Этот материал также доступен на русском языке
У цей період зірки рекомендують подумати про цілі, які давно хотіли реалізувати. На обрії новий життєвий етап, тому важливо довести давні справи до логічного завершення.

20 травня Сонце о 15:59 за київським часом входить на знак Близнята на місяць – час інтелектуального сплеску, спілкування, поїздок. Найлегше даються навчання, розвиток особистих проєктів, оскільки у людей пробуджується інтерес до знань. Відповідний період, щоб заявити про свої амбіції, досягти успіху, здійснити мрію.

23 травня о 15:53 повня у Стрільці, а о 22:30 Венера, планета взаємин і грошей, входить на знак Близнят. Яскравий та позитивний день, емоцій багато і всі вони посилюють оптимізм та віру у світле майбутнє! Повня у Стрільці все тільки посилить і примножить, тому заздалегідь подбайте про створення комфортних умов для себе та своїх близьких.

26 травня 00:15 Юпітер змінює знак зодіаку – із Тельця переходить на знак Близнята до 9 червня 2025 року. Якщо загалом, починається не найсприятливіший період для грошової сфери, але водночас транзит сприяє розширенню контактів, отриманню важливих документів та різноманітних сертифікатів, успішному проходженню курсів підвищення кваліфікації, захисту дисертацій.

Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня

Овен

Цього тижня контролюйте свої емоції та дійте обдумано. Зірки радять зайнятися побутовими справами. У вихідні ви можете познайомитися з цікавою людиною.

Телець

Тиждень обіцяє бути сприятливим, ви будете позитивні та енергійні. Відмінний час для зміцнення сімейних відносин та вирішення конфліктів.

Близнюки

Зірки зараз будуть прихильні перед будь-яким вашим рішенням, ухваленим виважено. Добре зайнятися своїм здоров’ям. Вихідні проведіть у колі найближчих людей.

Рак

У вас настане період, коли краще зайнятися собою. Контролюйте свій настрій, не вступайте у конфлікти з оточуючими. Вихідні проведіть у родинному колі.

Лев

Цього тижня вам доведеться обстоювати свої інтереси. Будьте уважні під час підписання важливих паперів. Уникайте сварок та конфліктів.

Діва

Ви відчуєте приплив енергії, настрій буде чудовим. Будь-яка розпочата у цей період справа згодом принесе хороший результат. Добрий час для вирішення конфліктів.

Терези

Обходьте стороною підлабузників, швидше за все, їм від вас щось треба. Можливо, спливуть проблеми з минулого. Відпустіть всі образи, і ви отримаєте можливість дихати на повні груди.

Скорпіон

Енергія та настрій будуть на висоті. Намагайтеся бути більш доброзичливими. Однак будьте обережні у спілкуванні та у виборі того, кому довіряти.

Стрілець

Весь період пройде у вирішенні важких питань. Якщо ви довірятимете своїй інтуїції, все вирішиться якнайкраще. Чудовий час для усіх видів творчості.

Козеріг

Тиждень обіцяє бути активним та насиченим. Ви познайомитеся з людьми, здатними допомогти вам у досягненні завдань. Якщо ви самотні, будьте обережними, щоб не стати жертвою обману.

Водолій

Навчіться бути терплячим і справлятися зі стресом. Перестаньте звалювати всі справи на себе. Вільну частину часу витратьте на свої потреби, перегляд серіалів та прогулянки на свіжому повітрі.

Риби

Цей тиждень буде для вас дуже сприятливим. Ви розширите свій світогляд і знайдете однодумців, з якими можна поділитися переживаннями і заспокоїтися.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні