Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп друїдів: Каштан - для народжених 15 – 24 травня, 12 –...

Гороскоп друїдів: Каштан – для народжених 15 – 24 травня, 12 – 21 листопада

Этот материал также доступен на русском языке
У гороскопі друїдів 22 знаки-дерева. І сьогодні ми розповімо про каштана - покровителя тих, хто народився в середині травня та листопада.

Ми продовжуємо публікувати гороскоп друїдів відповідно до дат календаря. Загалом у цьому гороскопі 22 знаки-дерева. І сьогодні ми розповімо про каштан – покровителя тих, хто народився в середині травня і листопада.

Нагадаємо, що друїди (жерці кельтських племен, які населяли Галію, Ірландію, Бретань) вірили, що людина була створена богами з дерев. І тому кожен, залежно від дати народження, має своє дерево-покровитель.

Вони вважали, що доля, майбутнє, характер і здібності людини залежать від розташування Сонця стосовно Землі в день її народження. Тому друїди з кожним знаком гороскопа пов’язували два періоди дії (що відповідають двом річним сонцестоянням).

Каштан

Народжений під цим знаком має гарну зовнішність, але не прагне підкорити оточуючих своєю привабливістю. Він сповнений життєвих сил, вразливий і чутливий. Готовий відстоювати свою правоту будь-якими засобами.

Каштан вимагає багато уваги та любові від інших, але сам може любити по-справжньому лише один раз. Тому він важко знаходить своє щастя в житті.

Каштан має схильність до мрійливості та філософських роздумів. Легко піддається впливу оточення. Повний розвиток його здібностей відбувається тоді, коли він знаходить підтримку, співчуття та розуміння близьких йому людей.

Головні риси характеру народжених під знаком Каштана: відвага, спостережливість та проникливість, організаторські здібності.

Під знаком Каштана народилися: Вольтер, Руссо, Стивенсон, Бальзак, П’єр Кюрі.

Підготував Віктор Мамонтов

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні