Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаДачаВсього 1 таблетка копійчаного засобу і ваші рослини будуть цвісти без зупинки

Всього 1 таблетка копійчаного засобу і ваші рослини будуть цвісти без зупинки

Этот материал также доступен на русском языке
Кімнатні рослини також, як і вуличні, потребують догляду, який не обмежується лише поливом. Якщо ви хочете, щоб ваші рослини пишно цвіли, ми підкажемо, що потрібно робити.

Ні, в магазин бігти точно не потрібно. Багато квітникарів вважають, що підживлювати рослини потрібно виключно магазинними препаратами, але ми пропонуємо вам приготувати домашній засіб, який не менш ефективний.

Раніше ми розповідали, чому півонії погано цвітуть.

Для цього вам знадобиться 1 таблетка найпопулярнішого аптечного препарату. Мова про аскорутин. У ньому міститься аскорбінова кислота та рутин. Ці речовини прискорюють розвиток рослин, піднімають імунітет. Після такого підживлення починають активно формуватися бутони, листя перестає жовтіти.

Для приготування розчину потрібно взяти одну таблетку аскорутину і потовкти до стану порошку, а потім розвести в 1 літрі води. Поливати рослини таким розчином можна 1 раз на 7 днів або 1 раз на 15 днів. Можна проводити полив сухою землею або вологою.

Цю підгодівлю квітникарі радять проводити навесні, адже після зимівлі багато рослин виснажені. Хоча й літом вона не завадить.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні