Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаНовиниЦі 3 речі у гардеробі додають віку будь-якій жінці, не носіть їх...

Ці 3 речі у гардеробі додають віку будь-якій жінці, не носіть їх – вони вас старять

Этот материал также доступен на русском языке
Жінкам після 50-ти варто позбутися речей у своєму гардеробі, які додають віку. Їх всього три – кажуть стилісти.

Раніше ми розповідали, які штани підходять за вашим типом фігури.

Джинси з низькою посадкою

Хоча джинси є однією з універсальних речей у гардеробі жінки будь-якого віку, проте їхня модель може додати років і зіпсувати образ. Із безлічі моделей джинсів, які представлені на ринку одягу, варто обрати ті, які підходять за типом фігури, а також за віком. Якщо на молодих панянках гарно виглядають джинси з низькою талією, вишивками, прикрасами, потертостями та дірками, то для пані старшого віку варто відмовитися від такого одягу. Обирайте джинси з високою посадкою, вони зроблять силует більш елегантним. Серед кольорів найкраще зупинитися на однотонних класичних варіантах.

Взуття на шпильці

Стилісти радять не знущатися зі своїх ніжок, одягаючи туфлі на високих шпильках. Так само не варто експериментувати з трендовим молодіжним об’ємним взуттям на високих платформах, яке приходить у моду на один сезон. Відмовтеся також від відверто простяцького взуття, яке виглядає неякісним і сумним. У чудовому віці після 50 років жінкам варто дбати про комфорт своїх ніг. Тому завжди актуальними і стильними залишаються якісні шкіряні класичні моделі: човники на комфортних підборах, лофери, а також чоботи та напівчоботи.

Аксесуари

Часом аксесуари здатні прикрасити та стилізувати навіть найсумніший образ. Але іноді ними можна зіпсувати майже ідеальний лук. Тому жінкам за 50 варто особливо уважно підходити до вибору аксесуарів.

Старомодні ювелірні прикраси, сережки та каблучки, придбані у молоді роки, демонструють оточуючим вік їхньої власниці. Виняток можуть становити обручка. І не варто одягати все відразу, особливо, якщо це золото.

Вдало доповнити образ можна сучасною біжутерією. Вона досить доступна за бюджетом, аби модницям після 50 мати кілька комплектів для різних образів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні