Зі щавлем ви можете приготувати також весняну страву: зелений борщ із сиром — свято душі та шлунка.
Поповнити весняне меню з першої зелені можна і щавлем із грибами у вигляді запіканки, яка нагодує всю родину.
Ніжний, соковитий, ароматний – такий пиріг сподобається всім! Незвичайна начинка запам’ятається легкою пікантною кислинкою, яку принесе саме щавель.
Борошно – 450 г, сода – 1 чайна ложка, вершкове масло – 15 г, кисле молоко або кефір – 300-350 мл, листя щавлю – 300 г, цукор – 2 столові ложки, сіль – 0,5 чайної ложки.
Зробити другий коржик і накрити нею щавель.
Учасники бойових дій (УБД) та особи, прирівняні до них, а також члени їхніх сімей мають…
Дотримування простих рекомендацій при поливі допоможе виростити хороший урожай. Розповідаємо головне правило.
Приготувати хумус нескладно. Простий рецепт не займе багато часу – ви впораєтеся швидко.
Що чекає на українців у червні — спека чи холод? Синоптики зробили прогноз на перший…
Який новий вид допомоги отримають ВПО з наступного місяця та з чим це пов'язано –…
Частині українців надається допомога у вигляді 3600 гривень на місяць протягом трьох місяців. Хто може…