Ця закуска – полегшений варіант форшмаку. Якщо ви любите рибу, то така страва вам сподобається.
Раніше ми розповідали, як приготувати закуски на базі лаваша.
Інгредієнти:
- 1 банка будь-яких рибних консервів
- 1 невелика сира морква
- 1 кисле яблуко
- 1 маленька цибулина
- зелень
- сіль та перець
- 2 столові ложки майонезу або сметани
Приготування:
- Потрібно натерти моркву на дрібній тертці. Очистити яблуко від шкірки і також натерти.
- Рибні консерви потрібно відокремити від кісток і розім’яти вилкою.
- Поєднати в мисці рибу, моркву, яблуко, нарізані цибулю та зелень, посолити, поперчити та заправити майонезом.
- Цю закуску можна викласти на хліб, помідори, нарізані слайсами, у кошики з пісочного тіста (тарталетки).