Для цієї страви ви можете використовувати як готову гречану кашу, так і суху гречку.
Інгредієнти
- гречка суха – 150 г або каша гречана – 400 г;
- вода – 300 мл;
- картопля – 200 г;
- сухарі панірувальні – 100-150 г;
- сіль – за смаком,
- перець – за смаком,
- спеції – за смаком;
- олія для смаження.
Раніше ми писали, як приготувати легендарне крем-брюле.
Приготування
- Промиваємо гречку, заливаємо водою, ставимо на вогонь і варимо до готовності. Готову гречку охолоджуємо.
- Очищаємо картоплю і натираємо її на дуже дрібну тертку.
- Додаємо картоплю в гречку, сіль, перець і будь-які спеції на ваш смак. Для цієї страви чудово підійдуть сухий часник, коріандр, мускатний горіх. Готовий фарш виходить досить щільний і добре ліпиться.
- Формуємо з фаршу котлетки й обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
- Смажимо котлети на добре розігрітій сковороді. Вогонь має бути трохи більшим за середній.
- Подаємо готові котлети на стіл гарячими, вони ідеально поєднуються з овочами, соліннями та свіжими салатами. Вони виходять хрусткими зовні та ніжними в середині.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Вік не звільняє від податку: пенсіонери теж платитимуть за квадратні метри (відео)
Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)