П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВ Ощадбанку готують зміни для пенсіонерів: що нового чекає на клієнтів

В Ощадбанку готують зміни для пенсіонерів: що нового чекає на клієнтів

Этот материал также доступен на русском языке
У державному банку обмірковують, як поліпшити умови для окремих категорій клієнтів. Що нового планує Ощадбанк, і як це позначиться на власниках його банківських карток, читайте нижче.

Ще наприкінці минулого року Ощадбанк почав обмежувати рахунки клієнтів, які були відкриті у філіях Донецького, Луганського, Харківського, Херсонського та Запорізького обласних управліннях Ощадбанку. А тепер банк обмірковує механізм, щоб зняти ці ліміти. 

За даними “Донбас SOS”, громадяни України на окупованих територіях повідомляли, що їхні картки або заблоковані, або на них установлено невисокі ліміти на перекази – не більше 1 000 гривень на день. Правозахисники організації звернулися до Ощадбанку і Міністерства реінтеграції та попросили створити механізм, щоб українці, які залишилися проживати на тимчасово окупованих територіях, могли зняти такі ліміти дистанційно.

Раніше ми писали, що Київстар підвищує вартість мобільного зв’язку.

“За результатами нарад Координаційного штабу з питань ВПО під головуванням І. О. Верещук та після тестування механізму дистанційного зняття лімітів, Ощадбанк повідомив, що до кінця квітня розробить та запровадить на офіційному рівні можливість пройти ідентифікацію віддаленим шляхом, щоб зняти обмеження з картки для всіх клієнтів, які зіткнулись з такою проблемою”, – зазначили правозахисники.

Вас також можуть зацікавити новини:

Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)

Квітень 2024: що зміниться з початку місяця для пенсіонерів і не тільки для них (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні