Раніше ми розповідали, як зібрати рекордний урожай капусти.
Інгредієнти:
- Капуста молода – 1 шт.;
- Сіль, спеції – за смаком (кмин, сухий часник, солодка паприка, чорний перець);
- Вершкове масло – 100 г;
- Олія соняшникова для змащування – 2 столових ложки.
Приготування:
- Наріжте капусту на стейки шириною до 1 см.
- Після цього шматочки, що вийшли, потрібно посолити, поперчити і злегка полити соняшниковою олією.
- Перекласти стейки з капусти в рукав для запікання. Зверху на кожен стейк покласти по шматочку вершкового масла.
- Зав’язати пакет та відправити у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину.
- Така капуста, на думку господинь, виходить набагато смачнішою, ніж тушкована, адже весь сік залишається в ній.
Спробуйте приготувати, можливо, вам сподобається такий рецепт.