Соус допомагає підкреслити смак та аромат, прикрасити зовнішній вигляд будь-якої страви. Багато з соусів мають важливі і часто недооцінені корисні властивості для нашого здоров’я. Особливо це важливо у дні постів, коли існують певні обмеження в їжі.
Нагадаємо, ми розповідали, як правильно варити пісні перші страви.
Сочевиця — 300 г, морква — 1 штука, томатна паста — 4 столові ложки, вода — 600 мл, сіль — 2 чайні ложки без гірки, олія — 2 столові ложки, спеції за смаком (можна взяти «Карі») – 1 чайна ложка, великий пучок зелені.
Сочевицю промити, залити водою і варити до м’якості.
Моркву натерти на великій тертці та обсмажити на олії зі спеціями.
Потім додати сочевицю, перемішати і обсмажувати ще 2-3 хвилини.
Окремо змішати томатну пасту з водою та сіллю і влити до сочевиці та овочів. Можна додати 1-2 столові ложки цукру.
Підливу накрити кришкою і довести до кипіння, в кінці додати зелень.
Паски з такого тіста виходять неймовірно повітряними, ароматними та смачними.
Сучасні технології допомагають значно спростити догляд за рослинами та садовою ділянкою.
Інжир - це екзотична рослина, яка вже встигла прописатися на ділянках багатьох українців, проте у…
Багато хто любить чайний гриб. Напій з чайного гриба насправді є чайним квасом.
Якщо вас почали турбувати важкість, свербіж та печіння в ділянці заднього проходу, позбавтеся недоречної сором'язливості…
З 4 квітня українців, які працюють, чекають важливі зміни. Тепер лікарняні будуть виплачувати по-новому.