Часом навіть навички та знання кулінарії не завжди допомагають господиням впоратися з приготуванням тонких млинців, вони прилипають до поверхні сковорідки та рвуться під час перевертання. Існує кілька простих, але дієвих методів розв’язання проблеми.
Важливо: для приготування смачних млинців усі продукти мають бути однієї температури, бажано кімнатної.
Також обов’язково в тісто ввести олію, саме завдяки їй млинці не прилипатимуть до сковороди.
Також намагайтеся користуватися спеціальною сковорідкою для млинців, так набагато легше і простіше пекти ніжні млинці.
Раніше ми писали, як приготувати бюджетний варіант піци з простих і доступних продуктів.
Інгредієнти
- молоко – 200 мл,
- яйце куряче – 1 шт,
- борошно – 150 г,
- цукор – 4 ст.л,
- олія рослинна – 2 ст.л,
- цукор ванільний – 1 уп,
- сіль – 0,5 ч.л,
- масло вершкове.
Приготування
- Виливаємо молоко в миску, додаємо яйця та цукор і добре перемішуємо.
- Всипаємо ванільний цукор і сіль.
- Додаємо просіяне борошно. Усе добре перемішуємо до однорідного стану.
- Вводимо рослинну олію.
- Розігріваємо пательню та виливаємо тісто на пательню. Обсмажуємо млинець з обох боків до золотистого кольору.
- Змащуємо краї готового млинця вершковим маслом, щоб вони не пересихали та не тріскалися.
Подавати такі млинці можна з будь-яким соусом, медом або джемом. А можна загорнути в них начинку і приготувати смачнючі налисники.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам: як зростуть виплати з 1 квітня (відео)
Чому пенсіонери обурені індексацією – розбір конкретних прикладів (відео)