Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп здоров'я на квітень: коли лікуватися, коли відпочивати

Гороскоп здоров’я на квітень: коли лікуватися, коли відпочивати

Этот материал также доступен на русском языке
Астрологи поділяють місячний календар на сприятливі та несприятливі дні за фазами Місяця. З урахуванням цих знань та особливостей кожного знака Зодіаку складається календар здоров'я. Місячний календар допоможе обрати найбільш сприятливі дати для лікування та догляду за собою.

Нагадуємо,  что у ніч з 30 на 31 березня потрібно перевести стрілки годинника на одну годину вперед. У тих, хто користується мобільним телефоном, гаджетами або пристроями, підключеними до інтернету, час має оновитися автоматично. Але деякі старі кнопкові телефони (дивитися меню «Налаштування» – «Час»), а також механічні годинники потрібно переводити вручну.

Гороскоп здоров’я на квітень

Овен

У квітні Овнам слід зайнятися профілактикою ендокринних захворювань. Намагайтеся більше рухатися, особливо корисними будуть піші прогулянки. Бережіть нерви, а у разі потреби приймайте заспокійливі препарати. До кінця місяця можуть нагадати про себе хронічні захворювання.

Телець

У квітні у Тельців можливим є загострення хронічних проблем із суглобами, серцем та печінкою. Обов’язково приділіть увагу стану ротової порожнини, оскільки зірки вказують на передумови до пародонтозу.

Близнюки

У квітні Близнюкам потрібно серйозніше ставитися до свого раціону, оскільки це тісно пов’язане зі здоров’ям. Будьте обережні: можливими є харчові отруєння. Крім того, слід звернути увагу на стан лімфатичної системи.

Рак

У квітні Ракам доведеться перейти до здорового способу життя та здорового харчування, особливо тим представникам знаку, які мають зайву вагу. Допоможуть дієта, багата овочами та фруктами, свіже повітря та активний спосіб життя.

Лев

У квітні проблеми зі здоров’ям можуть бути пов’язані з перевтомою. Постарайтеся розумно чергувати роботу і відпочинок. Якщо ви мало рухаєтеся, компенсуйте активним відпочинком, а якщо займаєтеся фізичною працею, більше розслабляйтеся.

Діва

У квітні необхідно уникати нервового напруження – найгірше на вашому самопочутті позначаться злість і тривога. Можливими є проблеми зі шлунком – дотримуйтеся дієти, їжте легку і просту їжу, пийте більше води.

Терези

У квітні зірки обіцяють Терезам міцне здоров’я і великий запас життєвих сил. При цьому не забувайте про свіже повітря і фізичну активність. Єдине, що може завдати неприємностей, це порушення роботи органів травлення, тому слідкуйте за раціоном.

Скорпіон

Скорпіонам у квітні загрожують різноманітні запалення, підвищений тиск і проблеми із серцево-судинною системою. Намагайтеся не перевтомлюватися, правильно розраховуйте свої сили і більше відпочивайте. Не займайтеся самолікуванням.

Стрілець

Стан Стрільців залежатиме від наявності шкідливих звичок, які згубно діють на кровообіг та печінку. Якщо ви вестимете помірний спосіб життя, жодних неприємностей не виникне. Можливим є також загострення захворювань суглобів.

Козеріг

У Козерогів можуть загостритися хронічні хвороби, особливо ревматизм або артрит. Не слід займатися самолікуванням, необхідно звернутися до лікаря.

Водолій

Здоров’я Водоліїв залежатиме від уміння регулювати перепади настрою. Уникайте перевтоми та переохолодження, більше бувайте на свіжому повітрі, приймайте вітаміни і спілкуйтеся з позитивними людьми.

Риби

У квітні у Риб може погіршитися зір, що пов’язане з роботою на комп’ютері або зі шкідливими умовами праці. Крім того, можуть виникнути проблеми із серцево-судинною системою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні