Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМісячний календар стрижок на квітень: як через зачіску не зіпсувати собі настрій...

Місячний календар стрижок на квітень: як через зачіску не зіпсувати собі настрій на цілий місяць

Этот материал также доступен на русском языке
Вдала зачіска – це і зручність, і краса, і запорука гарного настрою. Тому ми пропонуємо вам календар стрижок на кожен місяць, щоб ви врахували, як стригти волосся по Зодіаку та продемонструвати себе у найвигіднішому світлі.

Астрологи рекомендують кожному знаку Зодіаку свою власну стрижку, зачіску або укладання, що максимально відображає внутрішній світ і приваблює щастя та удачу.

Нагадаємо, ми розповідали про Місячне затемнення 25 березня, яке відкрило весняний коридор затемнень 2024 року, і про те, що ці дві події принесуть людям з погляду астрологів.

Місячний календар стрижок на квітень

Сприятливі дні

1, 2, 12, 19, 21, 22, 27, 29, 30 квітня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

3, 6, 7, 24, 26, 28 квітня – гарний час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

5, 10, 11, 13, 15 18, 20 квітня — сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Відмінний результат дадуть маски для росту, які можна робити у домашніх умовах.

Несприятливі дні

4, 8 квітня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не варто у цей день змінювати колір волосся.

9, 14, 23, 25 квітня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся ростиме повільніше.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні