Щоб сирники вийшли ще ароматніші, апетитніші та смачніші, при приготуванні потрібно додати сир.
Раніше ми розповідали, як приготувати сирники за класичним рецептом.
Інгредієнти:
- Сир – 200 г
- Курячий жовток – 1 шт.
- Сіль – до смаку
- Борошно – 2 ст. ложки + для посипання
- Сир – 80 г
- Олія рослинна – 2–3 ст. ложки
Приготування:
- Сир потрібно протерти через сито і змішати з жовтком, посолити. Додати борошно частинами і замісити тісто на сирники.
- Сир натерти на великій тертці та додати до сирної маси. Все добре перемішати.
- Розділити масу на 7 частин, трохи посипати борошном і сформувати кульки, а потім приплюснути лопаткою з обох боків, надавши класичну форму.
- Сковороду розігріти з невеликою кількістю олії та обсмажити сирники з двох сторін до рум’яної скоринки. Обсмажувати доведеться по 4-5 хвилин із кожного боку.