Це неймовірно смачна страва. Пиріг можна подавати як холодним, і гарячим. За рецептом для приготування рибного пирога цілком підійде заморожене листкове тісто, тому його можна приготувати досить легко і швидко. Можна і самим його зробити.
Сьомга або форель слабосолона – 300 – 400 г, тісто дріжджове листкове, яйця – 4 шт., зелена цибуля – 1 пучок, рис – 1 склянка.
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…