Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаГрошіВідкривається прийом заявок на нову грошову допомогу у 10800 гривень на кожного...

Відкривається прийом заявок на нову грошову допомогу у 10800 гривень на кожного члена сім’ї

Этот материал также доступен на русском языке
Благодійні організації продовжують підтримувати громадян, які опинилися у складній життєвій ситуації та потребують допомоги. Відкривається реєстрація на грошові виплати у сумі 10 800 гривень на кожного члена сім'ї.

Проводити реєстрацію буде Міжнародна гуманітарна організація CARE спільно з Консорціумом реагування. Грошова допомога надаватиметься жителям міста Лиман Донецької області.

Раніше ми розповідали, хто зможе отримати багатоцільову грошову допомогу.

Зареєструватись на отримання багатоцільової грошової допомоги можуть лише особи за постійним місцем проживання в Лимані, які не отримували грошову допомогу від інших міжнародних організацій з 1 січня 2024 року.

Розмір допомоги на одного члена сім’ї становитиме 3600 грн на місяць. Підтримка передбачена на три місяці, але вся фінансова допомога виплачуватиметься одним платежем: 10800 грн на кожного члена сім’ї.

Критерії вразливості:

  • Сім’ї, в яких є особи, які мають хронічні захворювання/медичні умови та/або потребують дорогого лікування або догляду.
  • Сім’ї, в яких є вагітні або жінки, що годують, – до 2-х років.
  • Сім’ї з 3 і більше дітей та/або новонароджених до 2 років.
  • Сім’ї, де є люди з інвалідністю 1 та 2 групи, в тому числі діти з інвалідністю до 18 років/інвалідність з дитинства.
  • Сім’ї з одинокими батьками (самотня мати, самотній батько).
  • Літні люди (від 60 років і старше).

Для того, щоб зареєструватися, потрібно підготувати пакет документів, а саме: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей, документи, що підтверджують статус (посвідчення, довідки про захворювання, інвалідність тощо), банківські реквізити (IBAN номер), підписана згода на обробку персональних даних від голови домогосподарства-шаблон для заповнення надається під час реєстрації.

Такі документи мають бути на кожного члена сім’ї.

На реєстрації може бути лише один із сім’ї.

Куди звертатися для оформлення грошової допомоги?

Реєстрація проходитиме з 19 по 29 березня у робочі дні.

Інформування мешканців про місце та час реєстрації проводитиме Управління Соцзахисту населення Лиманської міської ради, тел.: 0662782326, 0626127202, 0626127203. Формування черги на реєстрацію та проведення реєстрації відбуватиметься відповідно до адреси проживання. Телефон гарячої лінії CARE: 0800300960.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні