Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПовітряний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле

Повітряний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле

Этот материал также доступен на русском языке
Цей десерт вам захочеться готувати постійно, він ніжний, смачний і найголовніше низькокалорійний. Також не потрібні дорогі продукти. Найбюджетніший рецепт чудового десерту.

Раніше ми розповідали, як приготувати суфле з ягід.

Інгредієнти:

  • Желатин – 10 г;
  • Вода – 50 мл;
  • Ряжанка – 300 мл;
  • Какао – 2 ч. ложки;
  • Цукор або замінник цукру – за смаком.

Приготування:

  1. Візьміть невелику ємність та розчиніть у воді желатин. Зазвичай желатин заливають окропом і постійно помішують до повного розчинення.
  2. В іншій ємності змішайте ряжанку, какао та цукор.
  3. Коли желатин охолоне, додайте його в ряжанку з какао.
  4. І головний момент – потрібно збити міксером масу до появи на її поверхні бульбашок.
  5. Розлийте суфле у підготовлені форми та поставте в холодильник на 2-3 години. Зверху можна прикрасити суфле ягодами або цукатами.

Нове на сайті