Головний секрет смачних відбивних – це соус на мінеральній воді. Відбивні з курячого філе виходять ще соковитішими, а зі свинини – м’якими і ніжними.
Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві відбивні.
Інгредієнти:
- свинячий биток або куряче філе – 800 г;
- борошно – 250 г;
- яйця курячі – 3 шт.
Для маринаду:
- мінеральна вода – 200 мл
- сіль, чорний перець, часник сушений – на свій смак;
- олія – для смаження та маринаду.
Приготування:
- М’ясо потрібно нарізати на смужки товщиною до 1 см, відбити.
- Взяти глибоку миску і змішати сіль, перець та сушений часник, додати мінеральну воду і добре розмішати, щоб сіль розчинилася.
- Додати трохи олії.
- Відбивні помістити в маринад і прибрати в холодильник на ніч маринуватися.
- В окремій ємності збийте яйця, а в іншу насипте борошно.
- Спочатку відбивну потрібно обваляти в борошні, а потім у яйці.
- Готувати на розігрітій з олією сковороді на середньому вогні. Обсмажують по 1,5-2 хвилини з кожного боку.
- Щоб прибрати зайвий жир, готові відбивні краще викласти на паперові рушники чи серветки.