П’ятниця, 5 Липня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТепер відбивні готуватимете тільки так: навіть найтвердіше м'ясо виходить ніжним і соковитим

Тепер відбивні готуватимете тільки так: навіть найтвердіше м’ясо виходить ніжним і соковитим

Этот материал также доступен на русском языке
Відбивні – смачне доповнення до картоплі або каші, але бувають випадки, коли вони виходять сухими, твердими. Але виправити ситуацію досить просто та легко. Запам'ятайте цю пораду і ваші відбивні завжди будуть соковитими, м'якими та смачними.

Головний секрет смачних відбивних – це соус на мінеральній воді. Відбивні з курячого філе виходять ще соковитішими, а зі свинини – м’якими і ніжними.

Раніше ми розповідали, як приготувати ліниві відбивні.

Інгредієнти:

  • свинячий биток або куряче філе – 800 г;
  • борошно – 250 г;
  • яйця курячі – 3 шт.

Для маринаду:

  • мінеральна вода – 200 мл
  • сіль, чорний перець, часник сушений – на свій смак;
  • олія – для смаження та маринаду.

Приготування:

  1. М’ясо потрібно нарізати на смужки товщиною до 1 см, відбити.
  2. Взяти глибоку миску і змішати сіль, перець та сушений часник, додати мінеральну воду і добре розмішати, щоб сіль розчинилася.
  3. Додати трохи олії.
  4. Відбивні помістити в маринад і прибрати в холодильник на ніч маринуватися.
  5. В окремій ємності збийте яйця, а в іншу насипте борошно.
  6. Спочатку відбивну потрібно обваляти в борошні, а потім у яйці.
  7. Готувати на розігрітій з олією сковороді на середньому вогні. Обсмажують по 1,5-2 хвилини з кожного боку.
  8. Щоб прибрати зайвий жир, готові відбивні краще викласти на паперові рушники чи серветки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні