Інгредієнти
- борошно – 1,5 ст;
- розпушувач – 1 ч.л;
- сіль – 0,5 ч.л;
- вода – 100 мл;
- олія – 4 ст.л.
Раніше ми писали, як зварити рис, щоб він вийшов розсипчастим і смачним.
Приготування
- Просійте борошно та додайте розпушувач і сіль.
- Налийте воду та оливкову олію (можна взяти будь-яку рослинну). Додавайте рідкі інгредієнти поступово, одночасно все розмішуючи.
- Замісіть тісто і сформуйте кулю. Зазвичай на це вистачає 5-6 хвилин.
- Посипте стіл борошном і розкатайте тісто. Сформуйте краї.
- Перекладіть тісто на деко. Намажте тісто томатним соусом і покладіть зверху будь-яку начинку. Зверху додайте улюблений вид сиру.
- Випікайте піцу за температури 180 ⁰С, поки її краї не набудуть золотистого кольору.
Як начинку можна використовувати:
- слайси ковбаси та зелень,
- куряче м’ясо та консервовані ананаси,
- морепродукти та оливки.
Імпровізуйте на свій смак, незмінне тільки одне правило – сиру в піці багато не буває!
Смачного!
Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)
Право на захмарні пенсії: чому судді отримують 50 мінімальних виплат (відео)