У цьому рецепті виключено один важливий інгредієнт. Всі ми знаємо, що борошно робить млинці щільнішими, тому деякі кулінари замінюють її на крохмаль, який дає можливість отримати найніжніші та найажурні млинці. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжджах.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…