Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДачаТак ваш сад ще не благоухав: які квіти потрібно обов'язково посадити для...

Так ваш сад ще не благоухав: які квіти потрібно обов’язково посадити для неймовірного аромату

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви хочете наповнити свій сад чудовими квітковими ароматами, то посадіть декоративні рослини, які мають не тільки гарний зовнішній вигляд, але й здатні виділяти приємний запах, який буде наповнити повітря навколо ділянки.

Одним із самих ароматних декоративних рослин є жасмин. Його ніжні білі суцвіття мають солодкий і насичений аромат, який радуватиме вас не тільки під час цвітіння, а й після. Жасмин можна посадити як у відкритий ґрунт, так і в горщики, що дозволить насолоджуватися його ароматом протягом усього літа.

Раніше ми розповідали, яка кімнатна рослина просто призначена для міських квартир.

Ще однією ароматною рослиною є лаванда. Її сині, рожеві або фіолетові суцвіття не тільки красиво виглядають на ділянці, але й ідеально підходять для ароматної алеї. Лаванда має приємний запах, який не тільки заспокоює, а й відлякує комах.

Також варто звернути увагу на троянди. Красиві суцвіття троянд не тільки тішать око, а й мають неповторний аромат, що нагадує літню прохолоду та романтику. Троянди можна посадити як окремо, так і у поєднанні з іншими квітами для створення гарних клумб.

Крім вищезгаданих рослин, для створення приємних ароматів на дачі можна використовувати м’яту, мелісу, іланг-іланг, розмарин, гвоздику та інші ароматні рослини. Важливо враховувати особливості кожного виду та вибирати рослини, які поєднуються між собою та зі стилістикою вашої ділянки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні