П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяАмериканські млинці на Масляну: як приготувати пишні панкейки за пів години

Американські млинці на Масляну: як приготувати пишні панкейки за пів години

Этот материал также доступен на русском языке
Усього 7 інгредієнтів і кілька хвилин на приготування, і у вас є на сніданок стопка повітряних млинців. Ці панкейки – один із найкращих рецептів для сніданку на Масляну.

Панкейки дуже швидко і легко приготувати. Для них знадобиться лише кілька основних інгредієнтів, які є у кожного під рукою. 

Раніше ми писали, як зварити рис, щоб він вийшов розсипчастим і смачним.

Інгредієнти

  • борошно – 250 г,
  • розпушувач – 2 ч.л,
  • цукор – 50 г,
  • сіль – 0,25 ч.л,
  • яйця – 2 шт,
  • молоко – 250 мл
  • масло вершкове – 50 г.

Приготування

  1. Змішайте в глибокій мисці змішай борошно, розпушувач, цукор і сіль.
  2. Перемішайте в іншій ємності яйця, молоко і розтоплене масло. 
  3. Додайте поступово сухі інгредієнти до яєчно-молочної суміші, перемішуючи все ретельно до однорідної консистенції.
  4. Розігрійте сковороду на середньому вогні. На кожен млинець піде приблизно 1/4 склянки тіста. 
  5. Посмажте панкейки до появи бульбашок на їхній поверхні, потім переверніть їх і смажте ще 1-2 хвилини.
  6. Подавайте панкейки гарячими, полив їх сиропом або джемом на свій смак. 

Смачного!

Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)

Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні