Панкейки дуже швидко і легко приготувати. Для них знадобиться лише кілька основних інгредієнтів, які є у кожного під рукою.
Раніше ми писали, як зварити рис, щоб він вийшов розсипчастим і смачним.
Інгредієнти
- борошно – 250 г,
- розпушувач – 2 ч.л,
- цукор – 50 г,
- сіль – 0,25 ч.л,
- яйця – 2 шт,
- молоко – 250 мл
- масло вершкове – 50 г.
Приготування
- Змішайте в глибокій мисці змішай борошно, розпушувач, цукор і сіль.
- Перемішайте в іншій ємності яйця, молоко і розтоплене масло.
- Додайте поступово сухі інгредієнти до яєчно-молочної суміші, перемішуючи все ретельно до однорідної консистенції.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні. На кожен млинець піде приблизно 1/4 склянки тіста.
- Посмажте панкейки до появи бульбашок на їхній поверхні, потім переверніть їх і смажте ще 1-2 хвилини.
- Подавайте панкейки гарячими, полив їх сиропом або джемом на свій смак.
Смачного!
Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)