Медовий бісквіт можна їсти навіть без крему, за цим рецептом він виходить соковитим та м’яким.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний бісквіт.
Але навіть без згущеного молока або іншого крему медовий бісквіт буде смачним і соковитим.
Відмінне доповнення до чаю чи кави. Приємно апетиту!
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Яких заходів вживати?
Комфортним для людини вважається нормальний атмосферний тиск – 760 мм ртутного стовпа. Зміна у більший…
Прованські, італійські трави - це назва сумішей середземноморських кухонних трав, які можна використовувати для посилення…
Яблучко чи один банан перед сном – це добре, але вживання великої кількості фруктів на…
Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на…
Не дуже великі пенсії, високий прожитковий рівень, високі та зростаючі ціни, інфляція – все це…