Щоб гречка вийшла смачною, розсипчастою та ароматною, потрібно правильно її приготувати.
Раніше ми розповідали, кому корисна гречка.
Отже багато господинь вважають, що чим довше варитися гречка, тим вона смачніша, але це далеко не так.
На думку досвідчених кухарів, оптимальний час приготування крупи – 15-20 хвилин після закипання. Гречка повинна вийти трохи жорсткуватою, просто накрийте її кришкою і дайте їй трохи постояти.
Також існує думка, що гречку перед приготуванням не потрібно промивати. Але промивання просто необхідне. За допомогою води з крупи видаляється зайвий крохмаль, гіркота та неприємний смак.
На смак гречки впливають і правильні пропорції. Якщо налити більше води, то гречка вийде водянистою. Оптимальні пропорції – на 1 склянку гречки потрібно брати дві склянки води. Такі пропорції допоможуть зробити ідеальну кашу.
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.