Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниЯкщо хочете виглядати молодо та свіжо – уникайте цих кольорів у одязі:...

Якщо хочете виглядати молодо та свіжо – уникайте цих кольорів у одязі: вони додають віку

Этот материал также доступен на русском языке
Кожна жінка у будь-якому віці хоче виглядати молодо та свіжо, але є кольори в одязі, які можуть додати віку навіть молодій дівчині.

Стилісти назвали кольори, які просто протипоказані жінкам після 40 років. Раніше ми розповідали, від яких зачісок потрібно відмовитися після 40 років, тому що вони старять.

Сірий колір

Мова не про світло-сірий колір, а саме про сірий. Стилісти вважають, що цей колір в одязі робить образ бляклим. Але якщо цей відтінок скомбінувати, то вийде виграшний образ. Сірий відмінно поєднується з білим і бежевим, синім, червоним, бузковим та жовтим.

Бордовий колір

Цей колір називають благородним, але речі такого відтінку додають віку. Тому намагайтеся розбавляти бордовий колір бежевим, білим або тим же сірим. Якщо ви любите монохромний стиль, тобто одяг одного кольору, тоді бордовий краще не використовувати.

Чорний колір

Багато хто вважає, що чорний колір допомагає виглядати стрункішою, але також він і старить. Він підкреслює зморшки, нерівності шкіри, тому якщо на вашому обличчі вже видно вікові зміни, постарайтеся розбавляти чорний колір світлими та яскравими відтінками. І не носити його близько до обличчя.

Коричневий колір

Мова саме про темно-коричневий колір. Цей відтінок також здатний додати кілька зайвих років і зробити образ похмурішим. Але якщо ви любите коричневі відтінки, то вибирайте ті, що світліше, наприклад, світло-коричневий, кава з молоком, капучино. Вони допоможуть вам виглядати не лише стильно, а й шляхетно.

Яскраві відтінки

Деякі жінки вважають, що чим яскравіший одяг, тим молодший вигляд, спеціально купують вбрання з відтінками, що кричать, вибираючи помаранчевий, яскраво-рожевий. Якщо ви любите такі відтінки, то просто поміняйте трохи кольорову гаму, рожевий можна замінити пудровим або ніжно-рожевим кольором. А замість помаранчевого краще віддайте перевагу червоному. Стилісти вважають, що він вишукано виглядає на жінках і підкреслює їхню красу.

Звичайно, на колір і смак – товариш не всяк, але якщо ваші улюблені кольори потрапили у список тих, які старять, постарайтеся їх просто розбавляти іншими відтінками і ви завжди виглядатимете свіжо і молодо.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні